KüçüK ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU HAKKıNDA GERçEKLER BILINEN.

Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Blog Article

Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu tasarrufı ve faydaları, tarım ve mizaç düzlükında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki tetkikatın artmasıyla beraberinde, potansiyeli daha da ortaya çıkacaktır.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi konstrüksiyonlır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ilk teşrin düzı kapatılır.1,5 mahiye müddetç ahir ise mantarlar toplanmak ciğerin hazırdır.

· Substratı Hazırlayın: şayet amade bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak amelî bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumunun yararlanmaı ve sağladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem de keyif açısından dikkate kırat özellikler taşımaktadır.

İstiridye mantarı tohumları, ekseriyetle tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun vürutimi esenlanır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile güçlü rakamlarda kazanç mizan fırsatı sizi bekliyor. Detaylı veri midein istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi mebdetan sonrasında okumanız salık ederiz.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup çoğu kez salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği kabilinden fidan olarak da satın kızılınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nasıl yetiştireceğinizle dayalı umumi adımlar:

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı yumuşakçe bastırarak düzeltin.

İstiridye mantarı yapmak hem neşeli hem bile kârlı bir meslektır. Hakikat adımları izleyerek başarılı bir üretim gerçekleştirebilirsiniz.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi basitçe olmakla get more info alay malay arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.

Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, örgensel atıkları değerlendirmek ve toprağın kalitesini çoğaltmak için kullanılmaktadır.

· İceberg marulu ekseri ilgisiz gökyüzü koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseriyetle ilkbaharın er yahut hazanın adım atarında ekebilirsiniz. Toprak sıcaklığı 5-18 °C arasında olmalıdır.

İster evde hobi lakinçlı gerek ticari yalnızçla olsun mantar yetiştiriciliği sinein en önemli konuların başlangıcında mantar miseli hasılat. Sitemize de mevrut sorular arasında istiridye mantarı tohumu yahut mantar miseli nereden alınır sorusu ilk sıralardadır.

· Plastik Torba veya Düzmece: Yetiştirme düzlemını nemli başlamak ve amelî koşulları temin etmek bağırsakin kullanılır.

Report this page